tuinbanken schilderen

Schilder-cursus.nl is de specialist in bijzondere workshops. Of het nou gaat om het maken van je eigen kunstdier of om verfsmijten, wij verzorgen deze workshops tot in de puntjes. Bij ons op locatie of bij U, wij zorgen ervoor dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Om dit te bereiken vinden wij het belangrijk dat we regelmatig met nieuwe bijzondere workshops komen. Zo hebben wij de workshop “Leer schilderen als……”ontwikkeld. Op dit moment kunnen we op de puntjes de volgende namen zetten: Herman Brood en Karel Appel. In deze workshops gaan we met de inleiding in op de manier van schilderen van de kunstenaar en de stroming waar ze toe behoorden (indien ze dat deden) en vervolgens leren we de deelnemers hun eigen schilderij in de kenmerkende stijl te maken.

Tuinbanken beschilderen

Echter, onze specialiteit is het beschilderen van drie-dimensionale voorwerpen. En binnen die discipline hebben we het tuinbank(en) beschilderen geïntroduceerd. Wij leveren de tuinbanken en begeleiden de deelnemers in hun proces om een of meerdere tuinbanken prachtig te beschilderen. Na de workshop kunnen wij de tuinbank(en) meenemen naar ons atelier, indien bij u op locatie, om ze daar te voorzien van een goede harde laklaag. Dat zorgt ervoor dat de banken na aflevering bij U gewoon buiten kunnen staan zodat u in de seizoenen van de zon kunt genieten op de tuinbank(en) die door U en uw personeel beschilderd zijn.

Zoals gezegd is schilder-cursus.nl de specialist als het gaat om bijzondere workshops. Deze workshops geven wij op locatie in Bunschoten of bij u op locatie.

neem contact op & maak een afspraak!

wilt u contact met ons over tuinbanken schilderen? 

U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw telefoontje of mail.

Bel +31 33 299 44 44