BEESTACHTIG SCHILDEREN

Altijd al op zoek geweest naar een bijzondere manier van teambuilding of gewoon een bijzonder bedrijfsuitje? Dan is koeien beschilderen als teambuilding of bedrijfsuitje echt iets voor u. Bij het koeien beschilderen worden uiteraard geen echte maar polyester koeien gebruikt. Dit alles kan plaatsvinden bij u op locatie maar ook bij ons, in ons eigen atelier.

koeien beschilderen als bedrijfsuitje, hoe gaan we te werk?

Van tevoren wordt er bepaald wat er beschilderd gaat worden. Een levensgrote koe, een kalfje of een miniatuurkoetje. Wij zorgen ervoor dat de te beschilderen koeien aanwezig zijn in de ruimte waar we gaan schilderen. Dat kan dus bij u op locatie zijn of bij ons op locatie in ons eigen atelier of op een van de andere locaties waar wij mee samenwerken. De koeien zijn van tevoren geprepareerd zodat ze goed beschilderd kunnen worden met acrylverf. Nadat de dieren beschilderd zijn blijven ze achter om te drogen. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat de beschilderde koeien bij u op de zaak worden afgeleverd. Zo houdt iedere deelnemer een blijvende herinnering over aan een dag van koeien beschilderen. En de ervaring leert dat er nog vaak over gesproken zal worden. Voor deze activiteit geldt overigens wel een meerprijs t.o.v. de gewone creatieve teambuilding, waarvan de hoogte afhankelijk is van het formaat van het dier waarvoor gekozen is..

Stef Vedder, eigenaar van schilder-cursus.nl, heeft al verschillende koeien op ware grootte beschilderd die te bewonderen zijn in o.a. Amsterdam (o.a. Amsterdam Arthotel) en Florida (USA). Hij weet dus precies waar op gelet moet worden om zo’n project op poten te zetten en succesvol af te ronden.

Schilder-cursus.nl verzorgt het koeien beschilderen tot in de puntjes. Er wordt gezorgd voor de verf, de overalls, de te gebruiken materialen en uiteraard de polyester (kunststof) koeien. Wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op voor een (vrijblijvende) afspraak. 

Beestachtig schilderen nu ook online
Onze workshop Beestachtig schilderen is nu ook online te volgen. U geeft aan met hoeveel mensen u de workshop wilt volgen en wij zorgen ervoor dat u de pakketjes op tijd binnen heeft. We plannen een datum en maken in Teams of Zoom een link aan die u kunt verspreiden onder de deelnemers. Vervolgens maken we op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip contact en begeleiden wij u in de workshop Beestachtig Schilderen. Iedere deelnemer beschildert zijn eigen diertje van papier-maché. 

Inhoud online pakket
– koetje (of ander dier) van papier-maché. (informeer ook naar onze specials)
– Groot penseel
– Plat penseel
– Puntig penseel
– Palet
– Verf, 3 primaire kleuren plus zwart en wit (acrylverf)
– Zeiltje voor over de tafel

Neem contact op & maak een afspraak!

wilt u contact met ons over beestachtig schilderen?

U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw telefoontje of mail. 

Bel +31 33 299 44 44