Creatieve Workshops

De mogelijkheden van schilder-cursus.nl zijn onbeperkt. Of u bij u op locatie wilt schilderen of bij ons, wij verzorgen uw workshops tot in de puntjes. Verfsmijten, beestachtig schilderen, het maakt niet uit. Of u een groot doek, een muur bij u in de kantine of het bedrijf, het is allemaal mogelijk. In overleg met u kunnen we ook een programma op maat samenstellen met een creatieve cursus die we speciaal voor u ontwikkelen. Bijvoorbeeld het maken van een tempex of gipsen beeld. Neem contact met ons op voor een afspraak of informatie. Schilder-cursus.nl is het adres voor alles wat met creativiteit te maken heeft. Wilt u een creatieve invulling om een bedrijfsfeest een bijzonder tintje te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en zijn in staat om snel te handelen. Bel of mail ons voor meer informatie.

Beestachtig Schilderen

De workshop waarmee we begonnen zijn is “Beestachtig Schilderen”. Het beschilderen van een dier (van papier-maché tot kunststof en van klein tot ware grootte). Vaak een koe maar andere dieren zijn natuurlijk ook mogelijk. Wilt u daar meer over weten? Bezoek dan de pagina over beestachtig schilderen.

Verfsmijten

Onze populairste workshop is de workshop Verfsmijten Een fantastische workshop waarvoor je niet creatief hoeft te zijn om met een prachtig resultaat thuis te komen. Sinds September 2014 kunnen wij deze workshop ook geven bij u op locatie. Meer weten? Bezoek dan onze pagina over verfsmijten.

Schilderen op een groot doek

Het groepsgevoel versterken door te schilderen wordt nog sterker door te kiezen voor schilderen op een groot doek. Groot betekend bij ons een doek van 1 meter breed en 1,60 meter hoog. Meer weten?
Bezoek onze pagina over schilderen op een groot doek. >>

Schilderen als Bob Ros

U kent ze misschien wel, de schilderijen van Bob Ross. Het lijkt zo eenvoudig als je de filmpjes bekijkt waarop hij de mooiste landschappen uit zijn penseel tovert. Maar niets is minder waar. Lees meer >>

Dus wat wilt u doen? Verfsmijten, beestachtig schilderen of een van onze andere workshops?