Creatieve workshops

De mogelijkheden van schilder-cursus.nl zijn onbeperkt. Of u bij u op locatie wilt schilderen of bij ons, wij verzorgen uw workshops tot in de puntjes. Verfsmijten, beestachtig schilderen, het maakt niet uit. Of u een groot doek, een muur bij u in de kantine of het bedrijf, het is allemaal mogelijk. In overleg met u kunnen we ook een programma op maat samenstellen met een creatieve cursus die we speciaal voor u ontwikkelen. Bijvoorbeeld het maken van een tempex of gipsen beeld. Neem contact met ons op voor een afspraak of informatie. Schilder-cursus.nl is het adres voor alles wat met creativiteit te maken heeft. Wilt u een creatieve invulling om een bedrijfsfeest een bijzonder tintje te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en zijn in staat om snel te handelen.

MEER WETEN?

Bel of mail ons voor meer informatie.

Bel +31 33 299 44 44 info@schilder-cursus.nl

verfsmijten

Onze populairste workshop is de workshop Verfsmijten. Een fantastische workshop waarvoor je niet creatief hoeft te zijn en met een prachtig resultaat naar huis te gaan. Sinds september 2014 kunnen wij deze workshop ook geven bij u op locatie. 

Meer weten?

Ga naar de pagina over verfsmijten.

Verfsmijten

beestachtig schilderen

De workshop waarmee we begonnen zijn is “Beestachtig Schilderen”. Het beschilderen van een dier (van papier-maché tot kunststof en van klein tot ware grootte). Vaak een koe maar andere dieren zijn natuurlijk ook mogelijk. De ideale manier van teambuilding of een bijzonder bedrijfsuitje.

Meer weten?

Ga naar de pagina over beestachtig schilderen.

Beestachtig schilderen

tuinbanken schilderen

Op zoek naar een bijzondere workshop waar u ook nog wat moois aan overhoudt? Dan is de workshop tuinbank(en) schilderen misschien wel wat voor u. Onze specialiteit is het beschilderen van drie-dimensionale voorwerpen. Daarom hebben we tuinbank beschilderen geïntroduceerd.

Meer weten?

Ga naar de pagina over tuinbanken schilderen.

Tuinbanken schilderen

verf gooien

Verf gooien bij schilder-cursus.nl is de enige échte workshop waar je vrij kunt gooien met verf. Geen kwasten, bekers of emmers maar echt verf gooien met het enige gereedschap wat we van onze lieve Heer hebben gekregen: onze handen!  

Meer weten?

Ga naar de pagina over verf gooien.

Verf gooien

muurschildering

Het maken van een gezamenlijke muurschildering is de ultieme manier van teambuilding. De deelnemers gaan tenslotte samen aan de gang om een muur te verfraaien met een eigen schildering. Een muurschildering waar ze dagelijks gezamenlijk tegenaan kijken.

Meer weten?

Ga naar de pagina over muurschildering.

Muurschildering

Herman brood

Felle kleuren en grappige beeldelementen maken de schilderijen van Herman Brood bijzonder. Zijn kunst spreekt veel mensen aan en is duidelijk herkenbaar. Laat je inspireren en maak tijdens een workshop zelf een kunstwerk in de stijl van Herman Brood. 

Meer weten?

Ga naar de pagina over Herman Brood.

Herman brood

bob ross

U kent ze misschien wel, de schilderijen van Bob Ross. Het lijkt zo eenvoudig als je de filmpjes bekijkt waarop hij de mooiste landschappen uit zijn penseel tovert. Maar niets is minder waar. In een middag leren wij u de techniek aan die Bob Ross hanteerde om de mooiste schilderijen te maken.

Meer weten?

Ga naar de pagina over Bob Ross.

Bob Ross