bijzondere arrangementen

Schilder-cursus.nl stelt zich als doel iedere klant tevreden naar huis te zien gaan. Tot op heden is dat vrijwel altijd gelukt. Dat doen wij door onze klanten serieus te nemen en naast de standaard workshops ook de mogelijkheid tot maatwerk aan te bieden. Sommige klanten

Het luncharrangement

Wilt u voor de start van de workshop nog even heerlijk lunchen dan kan dat bij ons in het atelier. We hebben een mooie ruimte waarin u gezellig kunt lunchen. De lunch is, zoals u van ons mag verwachten, overvloedig. Voldoende luxe broodjes (waaronder croissants), vruchtensap, melk, luxe vleeswaren, zoetwaren en fruit. Ook hier geldt dat u als klant niets tekort komt.

Borrelarrangement

Wilt u in de pauze een lekker warme borrelhap dan kunt u dat ook via ons regelen. Wij zorgen er dan voor dat in de pauze van de workshop (bij het verfsmijten) of gewoon tussendoor (bij alle andere workshops) een warme bittergarnituur wordt bezorgd die door ons wordt voorzien van een glas fris.De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. De bittergarnituur is verkrijgbaar in de hoeveelheden 60, 90 of 120 stuks. Na afloop van de workshop is er ook licht alcoholisch (bier of wijn) en fris. Het borrelarrangement kan ook zonder de drankjes geboekt worden. Dus alleen de bittergarnituur.

BUFFETARRANGEMENT

Buffetopties: 

Bij de afname van een borrel- of buffetarrangement is er tijdens de workshop een pauze waarbij alle frisdranken zijn inbegrepen. Tijdens deze pauze wordt er gezorgd voor een frisje in combinatie een bittergarnituur. Na afloop van de workshop wordt deze borrel voortgezet en, indien jullie kiezen voor een buffet, gaan wij mijn atelier ombouwen tot een ruimte waarin jullie kunnen genieten van het door jullie gekozen buffet aan de lange italiaanse tafel. Daarbij zijn naast frisdrank ook licht alcoholische dranken beschikbaar. Onder licht alcoholisch verstaan we bier, wijn (rood en wit), radler 0.0 en heineken 0.0. Dit is inclusief. Licht alcoholisch is niet beschikbaar tijdens de workshop. Overigens wordt hierbij ook een beroep gedaan op de eigen verantwoordelijkheid van de aanwezigen. En omdat we geen horeca-instelling zijn spreken we op de zaterdagavond wel een eindtijd af, dat het geen nachtwerk wordt. Alles in overleg natuurlijk.

Buffet 1.

  • 1 salade naar keuze (koude pastasalade, rundvleessalade of vegan salade caprese)
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Vers gebakken patat
  • Kipsate met satesaus
  • Beenham met mosterdsaus *
  • pittige kip met champignons, ui en paprika *

Gerechten met een * zijn in te wisselen voor: varkenshaas in champignonroomsaus, roerbakschotel kip of rundvleesstoofpotje

Buffet 2.

  • 1 bijgerecht naar keuze (Nasi, bami of witte rijst)
  • 1 salade naar keuze (koude pastasalade, rundvleessalade of vegan salade caprese)
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Vers gebakken patat
  • 1 sate naar keuze (Kip- of varkenssate) met satesaus
  • Gehaktballetjes in jus *
  • Spareribs in heerlijke marinade *
  • Varkenshaas in champignonroomsaus *

Gerechten met een * zijn in te wisselen voor: Pittige kip, roerbakschotel kip of rundvleesstoofpotje. Daarnaast kan ook gekozen worden om ze in te wisselen tegen vegetarische alternatieven: gegrilde groenteschotel, penne pasta met paddenstoelen en truffel roomsaus.

Buffet 3.

  • 1 bijgerecht naar keuze (Nasi, bami of witte rijst)
  • 1 salade naar keuze (koude pastasalade, rundvleessalade of vegan salade caprese)
  • 1 extra salade naar keuze: Carpacioschotel of Zalmfiletschotel
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Vers gebakken patat
  • Aardappelgratin
  • 1 sate naar keuze (Kip- of varkenssate) met satesaus
  • Beenham met mosterdsaus *
  • Kio gewikkeld in bacon in heerlijke roomsaus
  • Gehaktballetjes in jus *
  • Spareribs in heerlijke marinade *
  • Varkenshaas in champignonroomsaus *

Gerechten met een * zijn in te wisselen voor: Pittige kip, varkenshaas in champignon roomsaus, rundvleesstoofpotje of Gamba’s in witte wijnsaus, tomaat en basilicum.

Voorwaarden:

  • Jullie hebben tot 24 uur voor aanvang de gelegenheid om het aantal deelnemers aan te passen. Het aantal personen wat wij tot 24 uur voor aanvang hebben doorgekregen zal in rekening worden gebracht. Het aantal personen voor het buffet mag tot 3 dagen voor de workshop worden gewijzigd. Dit in verband met de inkopen van de cateraar. Het aantal mensen, dat blijft eten, dat we tot 3 dagen voor de workshop hebben doorgekregen zal in rekening worden gebracht; 
  • Indien er bij het buffet voor minder dan 20 personen moeten wij aan onze cateraar een extra persoon betalen, die berekenen we dus door. Dat betekend dat als er voor 13 mensen gereserveerd wordt er 14 mensen in rekening gebracht worden (voor het buffet)
Deze arrangementen kunnen alleen worden afgenomen in combinatie met een workshop.
Klik hier voor onze workshops.

Neem contact op & maak een afspraak!

Wilt u contact met ons opnemen?

U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw telefoontje of mail.

bel +31 33 299 44 44