bijzondere arrangementen

Schilder-cursus.nl stelt zich als doel iedere klant tevreden naar huis te zien gaan. Tot op heden is dat vrijwel altijd gelukt. Dat doen wij door onze klanten serieus te nemen en naast de standaard workshops ook de mogelijkheid tot maatwerk aan te bieden.

Spakenburgs arrangement

Sinds 2015 bieden we een typisch spakenburgs arrangement aan. Dit arrangement kan alleen geboekt worden in combinatie met een workshop en alleen bij ons op locatie in Bunschoten. Wat mag u van ons verwachten? Simpel, dat u met een goed gevulde maag en een tevreden gevoel op huis aangaat.
Wat is er lekkerder dan alle frustratie van je af te gooien, tussendoor te genieten van vers gerookte zalm (echt vers) en aan het einde de workshop afsluiten met overheerlijke gebakken vis. Alles omlijst met heerlijke salades en drankjes. Terwijl de deelnemers binnen in het atelier bezig zijn met het weggooien van hun frustraties wordt buiten de zalm langzaam maar zeker gaar gerookt in de rookkast. In de pauze vinden de broodjes met vers gerookte zalm zeer gretig aftrek. Tijdens het tweede blok verfsmijten worden buiten de voorbereidingen getroffen voor het visbakken. Een groot aantal heerlijke sliptongetjes wordt dan klaargemaakt. Uiteindelijk gaat iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Zijn er mensen onder de deelnemers die geen vis lusten? Geen probleem, voor hen zorgen we voor wat anders.

Wilt u ook verfsmijten op z’n Spakenburgs? Dat kan. Er zijn wel een paar beperkingen die we niet hebben bij de gewone workshop Verfsmijten. Zo word de workshop alleen gegeven op donderdag, vrijdag of zaterdag. En een tweede beperking is dat hij, in tegenstelling tot onze andere workshops, voorlopig alleen bij ons atelier gegeven wordt.

Het luncharrangement

Wilt u voor de start van de workshop nog even heerlijk lunchen dan kan dat bij ons in het atelier. We hebben een mooie ruimte waarin u gezellig kunt lunchen. De lunch is, zoals u van ons mag verwachten, overvloedig. Voldoende luxe broodjes (waaronder croissants), vruchtensap, melk, luxe vleeswaren, zoetwaren en fruit. Ook hier geldt dat u als klant niets tekort komt.

Borrelarrangement

Wilt u in de pauze een lekker warme borrelhap dan kunt u dat ook via ons regelen. Wij zorgen er dan voor dat in de pauze van de workshop (bij het verfsmijten) of gewoon tussendoor (bij alle andere workshops) een warme bittergarnituur wordt bezorgd die door ons wordt voorzien van een glas fris.De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. De bittergarnituur is verkrijgbaar in de hoeveelheden 60, 90 of 120 stuks. Na afloop van de workshop krijgt men dan nog 2 licht alcoholische dranken (bier of wijn) of fris. Het borrelarrangement kan ook zonder de drankjes geboekt worden. Dus alleen de bittergarnituur.

Deze arrangementen kunnen alleen worden afgenomen in combinatie met een workshop.
Klik hier voor onze workshops.

Neem contact op & maak een afspraak!

Wilt u contact met ons opnemen?

U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw telefoontje of mail.

bel +31 33 299 44 44