verf gooien

de leukste workshop van de benelux, hoe gaan we te werk?

Verf gooien bij schilder-cursus.nl is de enige échte workshop waar je vrij kunt gooien met verf. Geen kwasten, bekers of emmers maar echt verf gooien met het enige gereedschap wat we van onze lieve Heer hebben gekregen; onze handen. Iedereen gooit een eigen schilderij en er wordt gewerkt aan een gezamenlijk schilderij voor op de zaak, thuis of waar je het ook maar wilt hangen. Wij hebben voor het gezamenlijke schilderij een uniek concept ontwikkeld waardoor het schilderij een prachtige verzameling wordt van alle kleuren die tijdens de workshop worden gemengd en gegooid. Een schilderij wat iedereen zal verbazen aan het einde van de workshop.

Workshop op locatie

regelen van een locatie

Nog zo’n onderscheid ten opzichte van andere aanbieders van verf gooien. Bij schilder-cursus.nl is het mogelijk om ons bij u op locatie te laten komen. Heeft u een eigen ruimte dan komen we daarnaartoe maar wij kunnen ook een ruimte regelen waar u terecht kunt. Wij hebben een groot netwerk zodat wij praktisch in elke stad terecht kunnen om de workshop te geven. Bent u dus een weekend weg, heeft u een vergadering, teamdag of weekend en u wilt dat uitbreiden met een fantastische workshop waarbij iedereen meedoet en er naast de individuele resultaten ook gewerkt wordt aan een gezamenlijk doek. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een offerte op maat voor u te maken.

Bij u op locatie

Als u wilt dat wij bij u op locatie komen is dat geen enkel probleem. Heeft u een grote kamer,  garage, bedrijfsruimte of het buurtcentrum afgehuurd voor een feestje? Wij komen graag naar u toe. Wij geven de garantie dat wij de ruimte achterlaten zoals wij hem aantreffen, geen sporen van verf etc. Er is echter wel 1 voorwaarde om ons op locatie te boeken. En dat is dat de groepsgrootte minimaal 10 personen moet bedragen. Heeft u zelf geen ruimte maar wilt u de workshop wel op locatie organiseren dan kunnen wij een ruimte voor u regelen. Hou er dan wel rekening mee dat de kosten van de huur van de ruimte aan u doorberekend word. Evenals een vaste vergoeding op de dag van de workshop voor de kilometerkosten.

Aan het einde van de workshop nemen wij alle resultaten mee naar ons atelier en daar lakken we de schilderijen af als ze droog zijn. Daarna zorgen wij ervoor dat ze bij u worden afgeleverd op 1 adres in Nederland. U mag ze natuurlijk ook komen halen. Maar dat is aan U.

neem contact op & maak een afspraak!

wilt u contact met ons over verf gooien?

U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw telefoontje of mail. 

bel +31 33 299 44 44