ervaringen

reviews via google

Wij geven met veel plezier onze workshops aan onze klanten. Wij willen graag dat iedereen een geweldige ervaring heeft gehad aan het einde van de workshop.

Google previews
reviews via 1001 activiteiten

Wij geven met veel plezier onze workshops aan onze klanten. Wij willen graag dat iedereen een geweldige ervaring heeft gehad aan het einde van de workshop.

1001 activiteiten
Lees de reviews van klanten!

Wij geven met veel plezier onze workshops aan onze klanten. Wij willen graag dat iedereen een geweldige ervaring heeft gehad aan het einde van de workshop. Lees hieronder meer over wat klanten zeggen over hun ervaring tijdens onze workshops!

beestachtig schilderen

Zondag 2 maart hadden we een surpriseparty georganiseerd voor onze vriendin Yvonne, omdat ze 50 werd. De voorpret was al geweldig, de middag was nog veel leuker. Het witte kalf stond om 13.30 uitnodigend klaar om door ons beschilderd te worden. Een aantal van ons heeft creatieve genen, een aantal ook absoluut niet, maar iedereen voelde zich die middag Kunstenaar! Slechts een paar kleuren (rood-geel-blauw-wit) hadden we tot onze beschikking, maar we hebben in korte tijd van Stef geleerd dat je daarmee echt alle denkbare kleurgradatie’s kan maken. Wij hadden van tevoren al wel een idee hoe we het (stier-)kalfje tot een vrouwelijke variant konden ‘ombouwen’, maar dat idee omvormen tot een werkelijkheid bleek toch wel de nodige vakmankunst (= begeleiding) te vereisen. Het is haast onvoorstelbaar, maar er waren momenten dat acht vrouwen compleet stil aan het werk waren (om daarna weer al pratend en – vooral- lachend met elkaar te bedenken hoe kalfje Yvonne-50 vervolmaakt moest worden). En dan is het heel verrassend dat we, zeer zeker ook door de inspirerende aanwijzingen van Stef, met elkaar na 3 uur toch het mooie vrouwelijke stierkalfje hadden gemaakt dat we een paar uur eerder in onze gedachten hadden. Maar wat nog veel belangrijker is: wij hebben een werkelijk onvergetelijke leuke middag gehad!!

Yvonne

beestachtig schilderen

Op mijn 60e verjaardag werd ik verrast met een workshop beestachtig schilderen! Het was voor mij het hoogtepunt van de dag omdat we echt met z’n allen zeer geconcentreerd bezig zijn geweest om twee hanen te schilderen. Alles was mogelijk bij Stef en we hebben een superleuke middag gehad met z’n allen.

Familie de Haan

verf smijten

We willen je graag nogmaals ontzettend bedanken voor de superleuke workshop “verf smijten”. Tijdens de begeleiding op deze middag was jouw liefde en enthousiasme voor wat je doet duidelijk zichtbaar en voelbaar. Dat je al onze namen in no time wist te onthouden, vonden we bijzonder knap en maakte de middag persoonlijk, evenals je positieve en humoristische opmerkingen na iedere worp. Iedereen vond het fantastisch en we hebben een heerlijk ontspannen vrijwilligersuitje gehad met een zeer gezellige sfeer. We hebben genoten! Ons gezamenlijke schilderij hangt als echte blikvanger naast de voordeur van de ontmoetingsruimte zodat we nog vaak herinnerd zullen worden aan een geslaagde middag.

Angela & clienten Lister Vleuterweide

verf smijten

Hallo Stef en Klaas, we willen jullie laten weten dat we een onwijs leuke middag hebben gehad. Het verf smijten is zelfs voor niet-crea-bea’s prima te doen. We hadden echt geen idee wat we konden verwachten. Wat ons het meeste is bijgebleven is het plezier dat we hebben gehad met plakzak en druipers etc… Ook fijn dat er tussendoor tijd is om een bakkie of wat fris te drinken. Jullie begeleiding vonden we heel plezierig en goed. Jammer dat jullie geen gevoel voor humor hebben, hahahaa grapje. We hebben echt veel gelachen!

Tamara, Vera & Elise

beestachtig schilderen

Onze opdracht was om voor onze R&D collega’s een uitje te bedenken die leerzaam en creatief was met een teambuilding aspect en dat ook nog een tintje van het bedrijf mee pakte. Met die geweldige koe en kalf schildermiddag was dat een schot in de roos! Zowel de kalveren als de koetjes zijn stuk voor stuk prachtige kunstwerken geworden. Wij hebben dan ook alleen maar positieve reacties gehad van onze collega’s over de schildermiddag, zelfs van de iets minder creatieveling. Nogmaals bedankt!

Ineke & lisa

beestachtig schilderen

Het was een heel leuke ervaring! In eerste instantie was iedereen een beetje onwennig en leek het kalf best wel groot, maar onder begeleiding van Stef kwamen we algauw op een “thema” en begon iedereen enthousiast aan ‘zijn stukje kalf’. We hebben aan dit team-building uitje een heel mooi kunstwerk overgehouden, het is een blikvanger in ons kantoor. Ook de kleine koetjes zijn heel leuk en verschillend van stijl. Het was een gezellig, actief en inspirerend uitje! Bedankt voor de goede organisatie.

Caroline

verf smijten

Hartstikke bedankt voor de foto’s Stef en voor de onwijs gave workshop!! We hebben er echt van genoten.

Henriëtte & Michelle

beestachtig schilderen

Het was een fantastische ervaring! Stef en Lukas waren erg gastvrij, ze namen de juiste houding aan door ons te begeleiden maar niet te pushen. Het atelier is erg gezellig, origineel en inspirerend. Er was een goede, ongedwongen sfeer, en de workshop is plezierig, leuk en creatief: Het is weer eens wat anders. Wij hebben het bovendien ervaren als een activiteit die het team verbindt, maar tegelijkertijd het individu relaxt. Wat we ook erg leuk vonden om te zien is dat tijdens het beschilderen van de kleine koetjes bleek dat we allemaal verschillende stijlen van artistieke expressie hebben, en we toch in staat waren om dit opzij te zetten en een gezamelijk doel te bereiken bij het beschilderen van de grote koe. Het is ook zo leuk dat je aan deze team-activiteit een mooi kunstwerk overhoudt. De koe heeft al heel wat bekijks gehad op onze afdeling, en wij zullen haar hopelijk nog vaak gebruiken voor promotionele activiteiten van de OR. De lunch was ook erg goed verzorgd door De Keuken van Marwil; het is een aanrader om de workshop hiermee te starten of af te sluiten. Wij bevelen het beestachtig schilderen aan iedereen aan!

In het kader van de privacy van onze klanten zetten we er niet bij om welke klant het gaat. Wij hopen dat u dat geen probleem vindt.

Jolanda

verf smijten

Met het team van Bakkerij Moolenbeek hebben we de workshop verfsmijten gevolgd.We hebben een fantastische middag gehad, de tijd is om gevlogen! Onder de enthousiaste leiding van Stef, met zijn leuke verhalen, hebben we prachtige kunstwerken gemaakt.
Echt een aanrader!

Gerrianne

verf smijten

Wij hebben onlangs allen een goed verzorgde workshop verfsmijten gevolgd bij Stef Vedder op onze locatie zelf. Het was gezellig, ontspannen en iedereen in ons team heeft een eigen kunstwerk gemaakt. Bedankt voor je prettige communicatie en je voorbereiding en het afsluiten was top! Aanrader dus!

 

Prema, Horizon College

verf smijten

“Wij hebben met z’n allen een super leuke workshop gehad met het verfsmijten! Iedereen was enthousiast en Stef wist de groep leuk te boeien met zijn grappen tussendoor. Alles was goed geregeld en we hoefden daar verder niet naar om te kijken. De gemaakte borden worden afgelakt en bezorgd. Erg leuk dat we gezamenlijk ook een groter bord hebben gemaakt, deze kunnen we dan ophangen op de afdeling zodat we een aandenken hebben aan een geslaagde avond.”

Mascha

beestachtig schilderen

Dank je wel voor een geweldige middag. We hebben afscheid genomen van een collega en met het hele team een kalf beschilderd. Wat is het mooi geworden. De begeleiding was fantastisch en we hebben een fantastische middag gehad, waarbij we allemaal zelf ook nog een koetje mochten schilderen en meenemen. Je paste meteen in het team en hebt veel stress bij mij weggenomen.

Nogmaals bedankt!

Jessica

beestachtig schilderen

Het beschilderen van een kalf tijdens ons teamuitje heeft gezorgd voor veel hilariteit en plezier. We zijn er dan ook van overtuigd dat het resultaat binnen de bank de nodig bewondering zal krijgen. We vinden het dan ook echt een aanrader voor alle ondernemingen die op zoek zijn naar een actief, gezellig en teambuilding uitje.

We danken jou en je bedrijf voor de geweldige middag die we hebben gehad.

Marieke en collega’s

verf smijten

Als je aankomt op de Ansjovisweg 5b in Bunschoten, vraag je je wel even af of je op de goede locatie bent terechtgekomen en vooral: Wat mag ik hiervan verwachten? Een grote gevleugelde koe voor de deur brengt je in verwarring. …Maar eenmaal binnen voel je je direct zeer welkom en wordt snel duidelijk wat de bedoeling is! Stef is een aardige vent die direct voor een gezellige en informele sfeer zorgt! Bovendien weet hij je in korte tijd een uitstekende indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is binnen zijn onderneming. Van Koeien schilderen en schapen verven, tot Verf smijten! Stef vertelt er graag alles over. Een middagje Verf Smijten bij Stef staat garant voor een hilarisch uitje waarbij iedereen creatief bezig is, of je nou creatief bent of niet, dat maakt niets uit! Stef en zijn team zorgen voor goede begeleiding en een ongedwongen sfeer!  De resultaten hebben we nog niet gezien maar we weten nu al dat het “weerzien” met onze eigen schilderijen ervoor gaat zorgen dat we opnieuw met veel plezier gaan terugdenken aan ons middagje Verf Smijten bij Stef.

Marleen & Roel

 

beestachtig schilderen

De workshop ‘Beestachtig schilderen’ is in mijn ogen de leukste workshop die je kunt doen met ‘n groep mensen die redelijk vreemd zijn voor elkaar maar die wel ‘n leuke dag willen hebben samen. Zoals met een vrijgezellenfeest. Een aantal zwangere kipjes en een bruid die fan is van schaapjes, de workshop van Stef was de perfecte oplossing.

De aanstaande bruid en haar levensgrote schaap stonden in het stralende middelpunt en iedereen heeft een geweldige middag gehad. We hebben allemaal meegedacht en meegeschilderd met als eindresultaat: Het Schaap van Catan. Special credits voor Stef die de middag als een geheel gemaakt heeft. Tips, materialen en zijn talent om iedereen steeds aan het werk te houden. Er is keihard gewerkt en gelachen. Bedankt hiervoor! Ik zal deze workshop bij iedereen aanraden.

Renée

Verf smijten

De workshop “Verfsmijten” was veruit het leukste cadeautje dat ik dit jaar voor mijn verjaardag kreeg. Vriendin Betsy en haar dochter kwamen mij ophalen; ik “moest om 13.30 uur klaarstaan met oude kleren aan.” Daarmee begon het schoolreisjesgevoel al. En wat een leuke dag hebben we gehad! Stef, jij hebt echt talent voor communiceren. Wat bijzonder dat je alle deelnemers vrijwel meteen bij naam kende, terwijl de groep behoorlijk groot was. En voor iedereen had je steeds een persoonlijk woordje en grapje. Je assistent Klaas heeft zich met liefde ontfermd over onze schilderijen, die tussen de bedrijven door de tijd moesten krijgen om te drogen. Ik ben uiteindelijk best tevreden over mijn eigen verfsmijt kunsten weer naar huis gegaan, met een warm hart en een vrolijk gemoed. Bedankt!

Madelein

 

verf smijten

Nogmaals hartelijk dank voor de leuke en creatieve middag die we bij jullie hebben mogen ervaren. Het verfsmijten was een groot succes, we hebben allemaal genoten. Zoals een collega het zo mooi vertelde: eerst was het alleen maar zorgen dat je zo hard mogelijk de verf op het doek terecht wilde laten komen, veranderde dat later in het proberen toch zo mooi mogelijk resultaat voor elkaar te krijgen. Dat geeft volgens mij wel de essentie van de middag aan. We zijn dan ook trots op ons resultaat. Bedankt voor je deskundigheid om dit resultaat voor elkaar te krijgen, maar ook voor je afstand zodat het ons werk werd!

Els & Esther

beestachtig schilderen

Namens alle dames van de Moederverwendag uit Aalsmeer wil ik jou en Tycho heel hartelijk danken voor deze fantastische dag. We hopen dat de grote koe veel geld zal opbrengen tijdens de goede doelen veiling, dan hebben we volgend jaar weer des te meer geld beschikbaar om wederom een onvergetelijke dag voor de moeders te organiseren. Gewoon omdat zij het zo nodig hebben een dagje geen zorgen aan het hoofd te hebben. Daar zijn we dit jaar goed in geslaagd! Een zonnige dag, met twee zonnige koeienmannen met een kleurrijk eindresultaat! We hebben genoten!

 

Joke

Beestachtig schilderen

Veel dank voor de uitstekende organisatie van het Beestachtig Schilderen van liefst 10 leeuwen met 100 man! De activiteit zelf is uitstekend voor een grote groep en als afdelingsactiviteit – het is namelijk niet fysiek inspannend en vergt niet dat mensen in de schijnwerpers moeten staan. En toch moet je als team iets moois ervan maken! Daarnaast bereidt Stef de zaken zeer goed voor, wordt alles goed doorgesproken, en is Stef een zeer prettige persoon om de middag te begeleiden. Het resultaat was dan ook dat iedereen zeer tevreden was over de middag, en dat we nu 10 bijzonder creatief beschilderde leeuwen op de afdeling hebben staan.

Corne

Verf smijten

Absolutely fabulous workshop! Last Friday we attended the workshop ‘paint throwing’. Both Stef and Klaas, his assistant, were very helpful and had a great sense of humour which helped a lot as trying to hit the canvas from a distance is not always that easy. We learned how to make big blobs and how to create tiny splatters. Mixing paint and water, throwing techniques and unexpected outcomes after a good throw. One would think that a canvas could be ‘filled’ within 10 minutes but you really need the 3 hours for the best effect. Time just flew and the best thing was that in the end we went home with a very personal piece of art and full of energy! Paint throwing is indeed extremely relaxing and we can recommend this workshop to everyone. We will do it again for sure! Stef and Klaas, thank you for making this day unforgettable!

Russell & Doremieke

Beestachrig schilderen

Hoi Stef, wat een succes; het koeien schilderen tijdens het personeelsfeest van het Horizon College in het AZ stadion!! Iedereen heeft enorm genoten, de koeien zijn geweldig geworden en worden straks dan ook echt de blikvangers van onze vier locaties! Ook hadden jullie alles voortreffelijk onder controle, dus al met al een aanrader voor een personeelsfeest! Wij houden jullie zeker in gedachten voor een volgend feest, want er zijn genoeg creatieve mogelijkheden via jullie te organiseren. Nogmaals hartelijk dank en wie weet tot ziens!

Jessica, Karin, Liesbeth, Martine, Sonja & Renate

Beestachtig schilderen

Het was op mijn afscheidsmiddag dat ik door mijn collega’s verrast werd met de schilder workshop. Wat een geweldige middag heb ik gehad. Zo relaxed, zo gezellig, hapje/drankje/muziekje erbij en schilderen maar met z’n allen! Ik heb genoten van de opmerkingen die mijn collega’s maakten tijdens het schilderen. Het resultaat: een vrolijk gekleurd kalf, die ik spoedig “de wei” in zal sturen (lees… de tuin) Het zal me voor altijd herinneren aan mijn geweldige collega’s van De Meander in Hoogeveen. Dank voor de ontspannen wijze waarop alles verliep, prima georganiseerd.

Gerda

gecombineerde workshop: herman brood/ verf smijten

Tijdens onze gecombineerde workshop Schilderen als Herman Brood/ Verfsmijten haalde Stef letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om ervoor te zorgen dat we allemaal een prachtig schilderij maakten. Niet alleen met allerlei soorten materialen zoals spuitbussen, flessen verf, rollers en kwasten, maar ook met allerlei tips, aanwijzingen en vooral door de ruimte te geven voor eigen ideeën en inzichten. (Bijna) alles kan en mag worden gebruikt en uitgeprobeerd. Zo krijg je met dezelfde technieken toch weer heel verschillende resultaten! Een erg leuke, gezellige en leerzame middag waarbij ook de inwendige mens goed werd verzorgd d.m.v. hapjes en drankjes. Na het drogen van de werken heeft Stef ze nog allemaal afgelakt en konden de werken mee naar huis worden genomen. Het werk wat we met de afdeling hebben gemaakt krijgt een mooi plekje op kantoor!

Frank

naaktschilderen

De workshop naaktschilderen was super, een echte aanrader voor een vrijgezellenfeestje! We vonden het erg geslaagd en hebben genoten van de middag. Naast het feit dat je een leerzame en onderhoudende workshop hebt gegeven, vonden we het -niet geheel onbelangrijk- ook heel gezellig. Hoe fijn dat je de dreigende catastrofe, omdat er last-minute een ander model moest worden geregeld, helemaal hebt weten te voorkomen. Waardering ook omdat je bereid was af te reizen naar het zonnige Rossum om onze middag te verzorgen. We zijn alle zes met een kunstwerkje naar huis gegaan, tevreden over het resultaat en mijmerend over verdere stappen in de kunstwereld;).

Bedankt voor de fijne schildermiddag!

Josie Margriet, Anne, Lotte, Leonie & Robin

verf smijten

Afgelopen vrijdag 14 november 2014 hebben wij met collega’s van de Amersfoortse Verzekeringen de workshop verf smijten gedaan. Dit is een leuk teambuildingsuitje om met elkaar creatief bezig te zijn. Stef is een zeer open en gezellige man waarbij je je meteen thuis voelt en die je zeker het gevoel geeft dat je zeer welkom bent. Iedereen was zeer intensief en creatief bezig om zo de mooiste creaties te maken. En dat is zeker gelukt! Wij hebben als afsluiter een lopend buffetje gedaan dat werd genuttigd in het atelier. En ook dat was goed geregeld en viel bij iedereen goed in de smaak. Ik kan iedereen deze workshop aanraden ook al ben je niet creatief, dat word je vanzelf wel als je deze workshop volgt.

Joyce & collega’s

 

beestachtig schilderen

Met een wat ander verzoek dan normaal zijn we een middag op het Kunstpunt beestachtig gaan schilderen. Ditmaal geen bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje maar een “particulier” verzoek. Na een aantal uur schilderen, waarin we voorzien werden van thee en Spakenburgse koeken, was het resultaat daar. De koe, later Toos gedoopt, was op het Kunstpunt direct al een trekpleister. Ondanks je drukte met betrekking tot de lokale voetbalvereniging heb je ons de ondersteuning gegeven die nodig was. Verf en kwasten genoeg en ook was je niet te beroerd ons wanneer nodig bij te staan. Een aantal weken later kwam je Toos bij ons afleveren. Met pijn in het hart vertelde je. Je deed ons hiermee een groot compliment en we waren dan ook zeer verheugd te vernemen dat onze Toos als referentie op je website kwam te staan. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en Toos maakt het goed. Ze is al door veel mensen bekeken en we hebben louter positieve reacties gekregen. Toch mist ze de warme loods op het Kunstpunt wel een beetje, maar dat zal wel met de koek te maken hebben!

We willen je bedanken voor de goede zorgen en de creatieve middag die we bij jou op het Kunstpunt hebben mogen meemaken. Misschien tot de volgende koe!

Machteld & Elwin