Locatie

Schilder-cursus.nl is het adres als u op zoekt bent naar een activiteit die veel enthousiasme oproept bij uw personeel of afdeling. En dan is het nog niet eens nodig dat u naar ons toekomt. Nee, wij komen, indien gewenst, bij u langs met onze mobiele schildercursus. Dat houdt in dat u, na akkoord van de offerte, nergens omkijken naar heeft.

Volledige workshop op locatie

Onze mobiele schildercursus is, zoals de naam al zegt, volledig mobiel. Wij komen op de afgesproken dag en afgesproken tijd bij u op de zaak en richten ter plekke een atelier voor u in. Als u kiest voor het beschilderen van dieren nemen we die op de dag van de cursus mee zodat u de overige deelnemers kunt verrassen. Minimaal een half uur voor aanvang komen wij langs en zetten alle spullen klaar. Het is belangrijk dat er water aanwezig is. Dan ontvangen wij de deelnemers en leggen ze uit wat de bedoeling is van onze aanwezigheid.

Het gemak van onze workshops op locatie

Onze mobiele schildercursus is erop gericht de mensen op een ontspannen en aangename wijze te laten samenwerken aan een groot project of aan wat kleinere projecten. Dat kan een groot dier zijn per groep maar ook een klein koetje per persoon, een schildersdoek of een muur bij u op de zaak. Onze ruime ervaring op het gebied van deze disciplines staan garant voor een plezierig dagdeel. Na afloop zorgen wij ervoor dat we de boel binnen een half uur weer hebben afgebroken en opgeruimd. Zodat wij met onze mobiele schildercursus weer snel kunnen vertrekken. Zo heeft u geen overlast en hebben de deelnemers een bijzonder leuke dag.

Neem contact op & maak een afspraak!

Aarzel niet als u meer wilt weten over ons aanbod. Ga naar de contact pagina voor meer informatie. U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Als u wilt weten wat de ervaringen van onze klanten zijn, ga dan naar de referentie pagina

Bel +31 33 299 44 44