En wat wij er aan gaan doen.

Het is een bijzondere tijd. Door een onzichtbare vijand is Nederland zo goed als stil gelegd en staat onze agenda vol met strepen. Het leek een fantastisch jaar te worden tot het coronavirus roet in het eten gooide. Vanuit de overheid en het RIVM zijn richtlijnen opgesteld en daar houden wij ons aan.

Tot 1 Juni zullen er bij en door ons geen workshops worden gegeven. Dus geen workshops op de Ansjovisweg in Bunschoten of bij onze klanten op locatie. De gezondheid van ons en van onze klanten is belangrijker dan wat dan ook en daarom hebben we een aantal maatregelen genomen voor als de intelligente lockdown wordt opgeheven.

Wat kunt u van ons verwachten na 1 Juni?
Wij bieden onze klanten een optimale bescherming voor zover mogelijk. Daarvoor hebben wij de volgende middelen beschikbaar:
– Elke workshop schone gewassen overalls;
– Handschoentjes (latex);
– Blauwe schoentjes voor over de schoenen;
– Een bril die na elke workshop wordt gereinigd;

Uiteraard doen wij ook een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van onze gasten. Dat houdt dus in dat wij van de klanten vragen om, als ze ook maar een spoortje van ziekte hebben (neusverkouden, hoesten etc.), thuis zullen blijven. Wij brengen alleen de klanten in rekening die de workshop ook daadwerkelijk bij ons gevolgd hebben. Dus als er bijvoorbeeld gereserveerd is voor 20 personen en er blijken er op de dag van de workshop 2 ziek te zijn. Dan worden er 18 mensen in rekening gebracht.

Nou is het zo dat de situatie snel kan veranderen en daarmee ook de herstart van onze activiteiten. Hou daarom de website in de gaten voor het laatste nieuws. Wij hopen oprecht dat wij op 1 Juni weer aan het werk mogen. We missen het contact met de klanten en de prachtige resultaten. We kijken ernaar uit.
Ondertussen wensen wij jullie maar een ding toe: BLIJF GEZOND!!!!