Wat is Puzzle Painting?
Puzzle Painting is de nieuwste workshop van Schilder-cursus.nl. Een leuke manier om samen een gezamenlijk kunstwerk te maken zonder dat men van elkaar weet waar het beschilderde puzzelstuk zal komen. Het resultaat is een verrassing en iedereen zal zijn of haar bijdrage makkelijk terug kunnen vinden in het uiteindelijke resultaat.
En het mooie van Puzzle Painting is dat je het overal kunt doen. Je hoeft dus niet als groep bij elkaar te zijn om een gezamenlijk werk te maken. Wij zorgen ervoor dat alle materialen bij de deelnemers bezorgd worden (verf en puzzelstukjes) en als de situatie het toelaat komen we de spullen ook weer ophalen om ze vervolgens af te lakken en samen te voegen tot 1 groot schilderij. Dat schilderij van jullie allemaal wordt dan als eenheid bij jullie bezorgd.

Hoe gaan we te werk in deze coronatijd?
U gaat naar onze webshop en kiest daar het formaat van het uiteindelijke schilderij. U kunt ook een afwijkend formaat opgeven. De minimum maat is 1,00 x 1,00 meter. Hoe groter de groep, hoe groter het schilderij. Vervolgens geeft u aan of het een tweeluik moet zijn of een enkel schilderij. Dan vult u het adres of de adressen in waar de verschillende puzzelstukjes moeten worden bezorgd. Moet het bij iedere deelnemer afzonderlijk worden bezorgd dan kan dat ook maar dan komen er wel extra kosten bij voor de bezorging. Wij maken de pakketten met willekeurige puzzelstukjes (gelijkmatig verdeeld over het aantal deelnemers) en zorgen ervoor dat de pakketten bij de deelnemers of op 1 adres worden afgeleverd. De deelnemers gaan schilderen en vervolgens laten ze de door hun beschilderde puzzelstukken drogen en zorgen ze ervoor dat die op 1 centraal adres terechtkomen. Daar halen wij ze op, lakken ze af en zorgen ervoor dat er een eenheid van gemaakt wordt. Wij zetten de puzzel in elkaar en bevestigen hem op een ondergrond. Vervolgens leveren wij het resultaat af op 1 adres in Nederland of België.

Puzzle Painting, dé online workshop
Onze workshop is de workshop om online te volgen. U geeft aan met hoeveel mensen u de workshop wilt volgen en wij zorgen ervoor dat u de pakketjes op tijd binnen heeft. We plannen een datum en maken in Teams of Zoom een link aan die u kunt verspreiden onder de deelnemers. Vervolgens maken we op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip contact en begeleiden wij u in de workshop Beestachtig Schilderen. Iedere deelnemer beschildert zijn eigen diertje van papier-maché. 

Inhoud online pakket
– minimaal 3 puzzelstukken (20 x 20 cm) willekeurig uit de puzzel genomen.
– Groot penseel
– Plat penseel
– Puntig penseel
– Palet
– Verf, 3 primaire kleuren plus zwart en wit (acrylverf)
– Zeiltje voor over de tafel

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die het thuiswerken, de isolatie, de quarantaine etc. even helemaal zat is en uit de sleur wil breken door creatief bezig te zijn. Gewoon even lekker de zinnen verzetten, de zorgen van je afschilderen. Dus voor:
– Thuiswerkers
– Mensen in quarantaine
– Mensen in thuisisolatie
– Gezinnen
– Bedrijven
– Vrijgezellenfeestjes op afstand
– Eigenlijk voor iedereen dus.

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met op.