Online workshops

De coronacrisis is een crisis van een ongekende omvang en heeft ons in 2020 zes maanden “on Hold” gezet. We mochten geen workshops geven en dan kun je bij de pakken neer gaan zitten maar je kan ook op zoek gaan naar oplossingen. En dat laatste hebben wij gedaan. Het heeft ons gestimuleerd om creatief te zijn. We zijn gaan kijken hoe we onze workshops toch bij de mensen zouden kunnen krijgen. Zodat wij toch aan het werk kunnen en onze klanten en onszelf een lichtpuntje in de donkere tijden konden geven. En dat hebben we gevonden in de online workshops.

Online workshops
Niet iedere workshop die we geven is online te verzorgen. Stelt u zich eens voor dat we de workshop verfsmijten online zouden geven. Ziet u de kamer al voor u waarin u dit zou moeten doen. Het resultaat zou vast fantastisch zijn maar niet datgene waar u waarschijnlijk op zit te wachten. Daarom hebben we een aantal workshops onder de loep genomen en gekeken of en zo ja hoe we die online zouden kunnen geven. Daarbij is naar voren gekomen dat de workshops “Leer schilderen als Bob Ross”, “Beestachtig Schilderen” en “Puzzle-painting” hiervoor uitermate geschikt blijken te zijn.

Hoe werkt een online workshop?
Misschien vraagt u zich af hoe het dan werkt, een online workshop. Eigenlijk heel eenvoudig. U neemt contact met ons op en geeft ons door met hoeveel mensen en op welke datum u de workshop wilt volgen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. U krijgt van ons een prijs door en als u daarmee akkoord gaat krijgt u van ons het aantal pakketjes afgeleverd wat nodig is om iedereen deel te kunnen laten nemen aan de workshop. In dat pakket zit al het benodigde materiaal.

Wat zit er in de pakketten?
Wilt u weten wat er in het pakket zit? Klik op de workshop waar u meer informatie over wilt en scroll naar de onderkant van de betreffende pagina om de Inhoud van de pakketten te zien. U kunt de pakketten verdelen onder de deelnemers voor de dag van de workshop. Vervolgens maken wij een link aan in Zoom of teams die wij naar u toesturen. U kunt de link dan weer doorsturen naar de deelnemers. Op het moment van de workshop kan iedere deelnemer via de link deelnemen aan de workshop. Aan het einde van de workshop loggen we weer uit en heeft iedereen een creatief eindproduct. De puzzelstukjes van Puzzle-painting worden opgehaald als het weer mag en dan samengevoegd tot 1 schilderij. Het kan ook makkelijker. U zorgt ervoor dat wij een lijst krijgen met de adressen van de deelnemers en wij zorgen ervoor dat iedere deelnemer het pakketje thuisbezorgd krijgt. Dan heeft u er helemaal geen omkijken naar en halen wij u alle ongemakken uit handen. Er komen dan wel extra kosten bij voor de individuele bezorging van de pakketten.

Workshop met borrelpakket
Wilt u het echt comfortabel hebben dan is er ook de mogelijkheid om na afloop van de workshop te borrelen met elkaar. Daar zijn wij dan niet bij maar wij kunnen er wel voor zorgen dat alle dingen die bij een borrel horen in het pakket zitten zodat u niet bij 2 verschillende aanbieders hoeft te shoppen. U kiest een workshop en die kunt u dus uitbreiden met modules. Wilt u meer weten? Als u meer wilt weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op door uw gegevens achter te laten via het onderstaande contactformulier en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. .