muurschildering

hoe gaan we te werk?

Schilderen als teambuilding. Een boeiende bezigheid als het goed begeleid wordt. En een bezigheid waar je ook nog wat aan overhoudt. Wij, van schilder-cursus.nl, hebben een ruime ervaring als het gaat om begeleiden van mensen bij het schilderen. Onze teambuildingsessies zijn onderscheidend door afwijkend te werken. Bij ons staat kennismaken met en kennis opdoen van de te gebruiken materialen voorop. Zonder kennis van je voornaamste gereedschappen ga je het niet redden. Niet tijdens de creatieve teambuilding en al helemaal niet in je gewone werk. In de dagelijkse praktijk worden veel fouten op de werkvloer veroorzaakt door gebrek aan produktkennis.Een onderdeel van onze teambuilding-sessies is het muurschilderen.

waarom muurschilderen?

Het maken van een gezamenlijke muurschildering is de ultieme manier van teambuilding. De deelnemers gaan tenslotte samen aan de gang om een muur te verfraaien met een eigen schildering. Een muurschildering waar ze dagelijks gezamenlijk tegenaan kijken. Het moet dus wel iets zijn wat ze allemaal leuk vinden. Dit vraagt om een gezamenlijke aanpak.

Bij het muurschilderen kan er alleen gewerkt worden bij u op locatie en is het noodzakelijk dat u een muur ter beschikking heeft waar we los op kunnen gaan. Door de grootte van het te beschilderen onderwerp is een goede planning en taakverdeling vereist. Niemand kan zich verschuilen bij muurschilderen. En het is uiteraard niet de bedoeling om de muur helemaal wit te maken of te voorzien van een andere kleur. Nee, bij de teambuildingssessie muurschilderen is het de bedoeling om een muur te voorzien van een afbeelding.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot de muur dan kunnen wij alvast de tekening erop zetten. Een week voor de workshop komen wij dan bij u langs om de voorbereidingen te treffen zodat we op de dag van de schildering gelijk aan de gang kunnen na de uitleg van de materialen en de workshop.

Neem contact op & maak een afspraak!

durft u de uitdaging aan?

U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw telefoontje of mail. 

Bel +31 33 299 44 44