Muurschildering

muurschilderen als teambuilding

Muurschilderen is een boeiende workshop als het goed begeleid wordt. Wij, van schilder-cursus.nl, hebben een ruime ervaring als het gaat om begeleiden van mensen bij het muurschilderen. Durf staat voorop. Het maken van een muurschildering vraagt wel wat durf. Echter, voorbereiding is alles en daar zijn wij voor. Wij begeleiden u van de voorbereiding tot het uiteindelijke resultaat.

ONDERSCHEIDENDE WORKSHOP MUURSCHILDEREN

Onze teambuilding sessies zijn onderscheidend omdat wij afwijken van de standaard patronen. Bij ons staat kennismaken met en kennis opdoen van de te gebruiken materialen voorop. Zonder kennis van je voornaamste gereedschappen ga je het niet redden. Niet tijdens de creatieve teambuilding en al helemaal niet in je gewone werk. In de dagelijkse praktijk worden veel fouten op de werkvloer veroorzaakt door gebrek aan productkennis. Deze workshop helpt bij het overwinnen van angst. Het vergt namelijk wel wat durf om een hele muur te beschilderen.

Schilder-cursus.nl is heeft een ruime ervaring op het gebied van creatieve workshops. Onze flexibele opstelling, gunstige prijzen t.o.v. de concurrentie en onze no-nonsense mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat al onze klanten tevreden naar huis gingen. Bent u benieuwd naar wat ze over onze  activiteiten zeggen? Bezoek onze referentiepagina voor testimonials van deze ervaringsdeskundigen.

WAAROM MUURSCHILDEREN?

Omdat dit vraagt om een gezamenlijke aanpak. Bij het muurschilderen kan er alleen gewerkt worden bij u op locatie en is het noodzakelijk dat u een muur ter beschikking heeft waar we los op kunnen gaan. Door de grootte van het te beschilderen onderwerp is een goede planning en taakverdeling vereist. Niemand kan zich verschuilen bij muurschilderen. En het is uiteraard niet de bedoeling om de muur helemaal wit te maken of te voorzien van een andere kleur. Nee, bij deze teambuilding sessie is het de bedoeling om een muurschildering te maken.
Denkt u dat de creativiteit niet voldoende is? Dan kunnen wij van tevoren de tekening aan komen brengen.

 

Neem contact op & maak een afspraak!

durft u de uitdaging “muurschilderen” aan?

Muurschilderen brengt u en uw collega’s dichter bij elkaar. U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Alle contact informatie kunt u ook vinden op onze contact pagina

Bel +31 33 299 44 44
[contact-form-7 id=”1552″]