Leer schilderen als Herman Brood

U kunt van Herman Brood vinden wat u wilt maar het is niet te ontkennen dat hij kunst maakte die veel mensen aansprak en zeker herkenbaar genoemd mag worden. Zijn felle kleuren en grappige beeldelementen maakten zijn werk zeer bijzonder. Na het overlijden van Herman Brood zijn er verschillende kunstenaars geweest die geprobeerd hebben om zijn werk na te maken. Een grote hoeveelheid vervalsingen kwam op de markt van “kunstenaars” die meenden op deze manier een graantje mee te kunnen pikken van het succes van de schilderijen van Herman Brood.

Herman Brood.

Schilderen als Herman Brood leert  u de technieken die Herman Brood gebruikte om zijn sprekende schilderijen te maken. U leert tijdens deze workshop (duur +/- 3 uur) hoe u sjablonen kunt maken, een compositie kunt samenstellen die aanspreekt en hoe u een beeld creëert door middel van spuittechnieken en werken met alledaagse materialen. Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een door u gemaakt schilderij, in de stijl van Herman Brood. Het formaat van dat schilderij is  60 x 80 cm zodat het een sieraad zal zijn aan uw muur.

Schilderen als Herman Brood is het ultieme avondje uit en je gaat nog naar huis met een Kunstwerk ook.

Leer schilderen als Bob Ross

Bob Ross is misschien wel de bekendste “Televisiekunstenaar” ooit. Met zijn snelle manier van werken toverde hij de mooiste landschappen voor de dag. Getuige het aantal views op youtube van zijn video’s heeft hij nog steeds een groot aantal bewonderaars. Mensen die er misschien wel van dromen om net als Bob Ross te kunnen schilderen.

En dat kan vanaf nu ook bij schilder-cursus.nl. Rano Borghols leidt de workshop “Schilderen als Bob Ross” en leert jullie de technieken die nodig zijn om een schilderij in de befaamde stijl te maken. Geen fouten maar happy little mistakes. Palletmes en soft brushes in de aanslag en we gaan beginnen om wet-in-wet een schilderij te maken in de stijl van dit icoon van de televisiekunstenaars.

Iedere deelnemer maakt zijn eigen werk in olieverf op een doek van 50 x 60 cm.

Gegevens Workshops

Datum: in overleg
Aanvangstijd: in overleg
Duur van de workshop: +/- 3 uur
Wat is inclusief: Begeleiding van de kunstenaar, het gebruik van alle materialen, het schildersdoek, en een drankje.