Schilder-cursus.nl is hét adres in Nederland als u een kunstkoe wilt maken. Met uw bedrijf, familie of vrienden werken aan een kunstkoe. Een sieraad bij uw entree, in uw tuin of gewoon bij u op kantoor. Het kan allemaal. Wilt u een kunstkoe maken dan helpen wij u op weg. Wij verzorgen alles tot in de puntjes. Bij u of bij ons op locatie. Het maakt niet uit. U geeft aan dat u een kunstkoe wilt maken en wij regelen alles. Wij houden atelier in Bunschoten, 10 km boven amersfoort, gelegen in de provincie Utrecht. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Dan komen wij toch gewoon naar u toe. Geen enkel probleem

Schilder-cursus.nl heeft het kunstkoe maken in 2010 geïntroduceerd en met succes. In de jaren dat wij het kunstkoe maken verzorgen hebben veel mensen ons weten te vinden en is het kunstkoe maken uitgegroeid tot een gewilde activiteit. Omdat wij alles in eigen beheer doen kunnen wij deze activiteit aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Vanaf 20 personen rekenen wij geen prijs per persoon maar gaan wij uit van een vast bedrag voor de hele workshop. Voor heel grote groepen (we hebben groepen gehad van 600 mensen) hebben we een speciaal tarief. De begeleiding is altijd door professionele kunstenaars. In tegenstelling tot anderen is er heel veel inclusief.

Bent u nog niet overtuigd van onze kwaliteit? Ga dan eens naar onze referentiepagina en lees wat anderen over ons schrijven.

WAT IS INCLUSIEF BIJ DE WORKSHOP KUNSTKOE MAKEN?

– Alle materialen
– Koetjes van papiermaché
– Begeleiding
– Als het bij ons op locatie is de huur van de ruimte.
– Aflakken van het dier op ware grootte
– Afleveren van het dier bij u op locatie

WAT IS EXCLUSIEF BIJ HET KUNSTKOE MAKEN?

– Het dier op ware grootte (aanschaf tegen inkoopsprijs)
– Kilometerkosten voor het rijden naar en van de locatie. Bij een locatie van uw keuze.

Wij werken regelmatig samen met andere aanbieders, van bijvoorbeeld bottertochten, in de regio amersfoort en kunnen zodoende een breed scala aan arrangementen samenstellen. Geheel op maat.

Wilt u een kunstkoe maken (of een ander dier) dan kunt u dus het beste contact opnemen met Schilder-cursus.nl.

Een ruime ervaring en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dat is het beestachtig schilderen van schilder-cursus.nl.