kinderfeestjes

Wat is er leuker voor kinderen dan lekker met kleur bezig te zijn. Lekker schilderen in een echt atelier. Waar de verf op de muren zit en de sfeer “kunst” ademt. Dat kan bij ons in “Het Kunstpunt”, de naam van ons atelier. Wilt een kinderfeestje organiseren dan halen wij u alle ongemakken uit handen. Als de kinderen komen worden ze ontvangen in de “bar”, een gezellige ruimte die niet al te groot is en waar de kinderen limonade krijgen. Als u geen rommel thuis wilt hebben kunt u de cadeautjes uit laten pakken bij ons in het atelier. Dat betekend dat u de rotzooi zo bij ons kunt laten. Na de workshop kunt u ervoor zorgen dat er patat of iets dergelijks is (te bestellen bij de plaatselijke snackbar) en kunnen de kinderen eten. Dan heeft u helemaal nergens geen omkijken meer naar. Ontzorgen noemen wij dat.

Workshops

Er zijn twee workshops die wij speciaal voor de kinderen hebben uitgekozen en waar de kinderen uit kunnen kiezen. Te weten de workshop “verfsmijten” en de workshop “beestachtig schilderen”. Bij verfsmijten maakt iedereen zijn eigen schilderij en wordt er een gezamenlijk schilderij voor de jarige gegooid. Aan het einde van de workshop blijven alle schilderijen in mijn atelier en als ze droog zijn lak ik ze af. Als ze dan weer droog zijn brengen wij ze langs op 1 adres en dan kunnen jullie van daaruit de verdeling van de schilderijen regelen. Bij het beestachtig schilderen beschilderd  ieder kind een eigen koetje van papier-maché. Hiervoor geldt hetzelfde principe als bij het verfsmijten. De resultaten worden afgelakt en op 1 adres afgeleverd. Er kan als optie gekozen worden voor een koetje van 40 cm voor de jarige die door de kinderen gezamenlijk beschilderd wordt maar dat is dan wel tegen meerprijs.

Neem contact op & maak een afspraak!

wilt u contact met ons opnemen over kinderfeestjes?

Wilt u meer informatie met betrekking tot de organisatie van een kinderfeestje en de prijs weten? U kunt ons altijd even bellen of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw telefoontje of mail.

Bel +31 33 299 44 44