Dit moeten we vieren!

In 2020 is het 10 jaar geleden dat wij begonnen met het geven van de bijzondere workshop Beestachtig Schilderen. Door hard werken, het nakomen van afspraken en bijzondere workshops als verfsmijten, leer schilderen als Herman Brood en dus Beestachtig Schilderen zijn wij in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip op het gebied van creatieve workshops. Als je dan tien jaar bijzondere workshops geeft moet je ook zorgen dat je het dit jubileum op een bijzondere wijze gevierd wordt. En dat gaan we doen. We hebben de laatste jaren een bijdrage geleverd aan feestelijke gebeurtenissen, teambuildingsactiviteiten, vrijgezellenfeesten, familiefeesten etc. Stuk voor stuk bijzondere momenten. We zouden natuurlijke kunnen kiezen voor een eenvoudige actie als 10% korting of elke 10 deelnemer gratis. Maar dat is allemaal zo afgezaagd en past niet bij onze doelstelling om bijzonder te zijn. Dus hebben wij iets bedacht dat daar wel bij past. Wat is dat?

Klimaat

Elke dag horen we op de radio verontrustende berichten over het klimaat, CO2 uitstoot, stikstof, smeltende ijskappen etc. Het is nodig om er iets aan te doen. Je kan er wat aan doen door zonnepanelen te nemen, aardwarmte, isolatie en noem maar op. Maar je kan ook een workshop boeken bij schilder-cursus.nl met een groep van 10 personen of meer! Dat klinkt wel heel raar horen wij u denken. Maar dat is toch niet zo raar als u denkt. Want voor elke groep van 10 personen of meer planten wij een boom via de stichting treesforall.nl.

Schilder-cursus.nl is namelijk productpartner geworden van Treesforall.nl en dat houdt in dat wij ons verplichten om bij iedere groep van 10 deelnemers of meer een boom te planten in Nederland en een boom in het buitenland. Er worden daarom 2 bomen geplant voor iedere groep van 10 deelnemers of meer. Zo leveren wij een bijdrage aan de terugdringing van de CO2-uitstoot. Het is een kleine bijdrage maar wij hopen onze klanten te inspireren om ons voorbeeld te volgen en een aantal extra bomen te planten. Dat kan via deze link: treesforall.nl

Klik op een van de drie banners om naar de betreffende workshop te gaan en meld u aan. Wij zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

10 jaar workshops, dat moeten we vieren!

Kies één van onze workshops