EEN BIJZONDER CREATIEF BEDRIJFSUITJE

Bent u op zoek naar een bijzonder en creatief bedrijfsuitje? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes. Bij u op de zaak of bij ons op locatie. Of het gaat om de viering van een jubileum, de organisatie van een bijzondere activiteit of gewoon een gezellig samenzijn in een ongedwongen sfeer. Schakel ons ervoor in. Wij zorgen ervoor dat uw creatief bedrijfsuitje een onvergetelijke dag zal worden.

WAAROM IS ONS CREATIEF BEDRIJFSUITJE BIJZONDER!

Bijzonder omdat het mogelijk is om een of meerdere kunststof dieren te beschilderen. Afhankelijk van de groepsgrootte nemen wij één of meerdere (kunststof) dieren mee naar de locatie waar we het bedrijfsuitje organiseren en wij richten de ruimte in om 3 uur creatief bezig te zijn.

WAAROM EEN CREATIEF BEDRIJFSUITJE?

Waarom een creatieve workshop regelen via Schilder-cursus.nl? Simpel, omdat wij een zeer ruime ervaring hebben in het organiseren van vernieuwende creatieve workshops. Workshops die door enkelen gekopieerd zijn maar niet gegeven worden zoals wij dat doen. Daarnaast is onze creatieve workshop op maat en verrassend voor de deelnemers. Naast de workshop beestachtig schilderen kunt u ook bij ons terecht voor een workshop verfsmijten. Gooi alle frustratie van u af en kom helemaal tot rust. U zult zien het helpt.

Aan het einde van de workshop ruimen wij alles keurig op en zorgen dat we binnen een half uur na afloop weer zijn vertrokken. De beschilderde dieren blijven achter om te drogen. Zijn de dieren droog dan voorzien wij ze van een harde laklaag die ze geschikt maakt voor plaatsing buiten. De dieren worden vervolgens keurig bij u afgeleverd op de zaak of thuis. Dan kunt u het beschilderde dier op een centrale plaats in uw bedrijf zetten en vervolgens met veel plezier terugkijken op een bijzonder creatief bedrijfsuitje wat wij voor u hebben geregeld.

Nog niet overtuigd? Kijk dan eens op de referentiepagina en laat u overtuigen door de mensen die al een creatief bedrijfsuitjebij ons hebben beleefd.

WILT U MEER WETEN OVER ONS CREATIEF BEDRIJFSUITJE?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons: 033 – 299 44 44.