bob ross

“leer schilderen als bob ross”

Bij onze workshop “Leer schilderen als Bob Ross” leert u zoals de naam doet vermoeden schilderen in de stijl van de beroemde schilder Bob Ross. Bob Ross stond bekend om zijn bijzondere kapsel en de snelheid waarmee hij zijn schilderijen maakte. Dat kapsel kunnen we u niet aanmeten maar de vaardigheden om een schilderij in zijn stijl te maken wel.

workshop

Tijdens de workshop ‘schilderen als Bob Ross’ leert u de technieken die hij gebruikte om in korte tijd een realistisch schilderij te maken van een landschap. Door gebruik te maken van ‘nat in nat’, het paletmes, olieverf en speciale penselen maakt u onder deskundige leiding van een professioneel kunstenaar een eigen schilderij in de stijl van Bob Ross.

Bob Ross is een begrip als het aankomt op het schilderen van een landschap. Bergen, meren kwamen veel in zijn schilderijen voor en dat is dan ook wat u leert schilderen. Daarbij maakt u geen “mistakes” maar “happy little accidents”. Hoe u het ook doet, u gaat altijd naar huis met een prachtig werk in de stijl van Bob Ross.

Duur van de workshop: 3 uur
Materiaal: Olieverf op doek
Inclusief alle materialen, koffie en thee
Plaats: Bunschoten

Inhoud online pakket
– Geprepareerd schildersboard, formaat 40 x 50 cm
– Paletmes
– Grote kwast 
– Plat penseel
– Puntig penseel
– Palet
– Verf, 3 primaire kleuren plus zwart en wit
– Pruik om de workshop helemaal in Bob Ross stijl te volgen.


Neem contact op

Wilt u meer weten over de workshop ‘leer schilderen als Bob Ross’ ?

Neem contact op met ons voor meer informatie.