Onze veiligheidsmaatregelen.

Sinds 14 Maart j.l. hebben wij geen workshops meer mogen geven in verband met de maatregelen van het RIVM. En dat is begrijpelijk. Gezondheid gaat tenslotte boven alles. Maar oh, wat missen wij jullie, onze klanten. En wij vermoeden dat de frustraties bij onze (toekomstige) klanten ook aan het toenemen zijn. Dus verwachten wij dat het heel erg druk gaat worden als de crisismaatregelen opgeheven kunnen worden. Wij hopen dat dat op 1 Juni a.s. is. En als dat zo is is iedereen welkom bij ons om de opgebouwde frustraties van zich af te komen gooien. En als jullie er de ruimte voor hebben, of niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij graag naar jullie toe. Daarbij natuurlijk wel de veiligheidsregels in acht nemend. Wij verheugen ons enorm op het moment dat we weer aan het werk mogen. En daarom zijn wij bezig geweest met het nemen van voorzorgsmaatregelen zodat wij jullie een veilig omgeving kunnen bieden.

Wat zijn die maatregelen?
– Elke workshop schoon gewassen overalls;
– Handschoentjes (wegwerp);
– Veiligheidsbrillen (overzet of gewoon), na elke workshop worden die ontsmet;
– Mondkapjes (geen gecertificeerde maar wel effectief) en na elke workshop ontsmet;
– Indien een van de deelnemers zich niet lekker voelt of twijfelt over zijn of haar gezondheid, laat die thuis blijven. We brengen alleen de deelnemers die er zijn in rekening.
– Over de lengterichting van de tafels hangen wij een doorzichtig zeil waardoor jullie elkaar kunnen zien maar waardoor jullie geen besmettingen kunnen veroorzaken;
– We proberen anderhalve meter afstand te houden van elkaar;

aanwijzing bescherming