Workshops voor bedrijven.

De coronacrisis lijkt op zijn retour. Door vaccinaties lijkt het erop dat we op korte termijn weer terug kunnen naar normale omgangsvormen. Hoewel voorzichtigheid natuurlijk geboden is met allerlei varianten die op de loer liggen. Maar samen lukt het ons om de crisis onder controle te krijgen.

Wij van Schilder-cursus.nl zijn bekend om de bijzondere workshops die we geven en daarom voelden wij ons geroepen om in deze tijd bijzondere workshop te ontwikkelen. Een workshop om de druk van de ketel te halen. En dat hebben we gedaan. Niet zonder trots bieden wij dan ook de workshop puzzle-painting aan. Een workshop waarbij iedereen een eigen bijdrage maakt aan een gezamenlijk werk. ook dat is iets waar we bekend om zijn. Of het nou gaat om de workshop Beestachtig Schilderen of de workshop verfsmijten, er is altijd een individueel en een gezamenlijk resultaat. Verder hebben we nog een aantal workshoppakketten ontwikkeld de workshop Beestachtig Schilderen en Leer schilderen als Bob Ross te kunnen doen. De workshoppakketten zijn verkrijgbaar vanaf nu en binnenkort ook via onze webshop.

Wat kunt u doen met uw medewerkers:
Puzzle-Painting
U beslist hoe groot het uiteindelijke kunstwerk wat u gezamenlijk wilt maken gaat worden. Er zijn verschillende opties maar u kunt ook uw eigen formaat doorgeven. Hoe groter hoe mooier en hoe meer inzet er van uw medewerkers verwacht wordt. U geeft aan om hoeveel medewerkers het gaat en wij nemen contact met u op. Dan maken wij in overleg met u een lijst op van de medewerkers die meedoen en zorgen ervoor dat iedere medewerker een hoeveelheid puzzelstukjes krijgt. Random geselecteerd. Dus niet dat iemand een bepaalde plaats kan claimen binnen de puzzel. Na een vastgestelde periode maken wij een afspraak dat wij alle puzzelstukjes op 1 adres in Nederland of België op gaan halen. Vervolgens lakken wij alles af en voegen de puzzelstukjes samen tot 1 gezamenlijk kunstwerk. Dat resultaat leveren wij dan weer af bij u op de zaak zodat na afloop van de crisis iedereen het gezamenlijke werk kan komen bewonderen.

Beestachtig Schilderen
Beestachtig Schilderen is ook mogelijk in dit coronatijdperk. Wat hebben wij gedaan? Wij hebben, zoals eerder genoemd, speciale workshoppakketten ontwikkeld. Voor het volgen van een creatieve workshop op afstand. En wel de volgende:
Workshoppakket Beestachtig Schilderen:
Dit pakket bestaat uit een diertje van papier-maché (+/- 21 cm), 5 flesjes met verf (de primaire kleuren), 3 penselen en een uitleg over de workshop, inclusief een eenvoudige kleurencirkel.
Beestachtig Schilderen Extra:
Dit pakket bestaat uit een diertje van papier-maché (+/- 40 cm), 5 flesjes met verf (de primaire kleuren), 3 penselen en een uitleg over de workshop, inclusief een eenvoudige kleurencirkel.
Beestachtig Schilderen Plus:
Dit pakket bestaat uit een diertje van papier-maché (+/- 21 cm), 5 flesjes met verf (de primaire kleuren), 3 penselen en een uitleg over de workshop, inclusief een eenvoudige kleurencirkel. En als extra toevoeging een kunststof dier dat gezamenlijk beschilderd kan worden. Daarin zijn verschillende dieren beschikbaar van groot tot klein.

Begeleiding:
Bij de pakketten zit een beschrijving van de werkzaamheden om deze workshops tot een goed einde te brengen. Een kleurencirkel etc. Echter het is ook mogelijk om begeleiding te krijgen op afstand. Wij doen op dit moment veel ervaring op met online lesgeven en dat biedt dus mogelijkheden voor onze workshops. Wilt u dat wij de workshop online begeleiden via een videoconference dan kan dat. Informeer naar de mogelijkheden.

We werken aan een webshop om deze producten makkelijk bij u aan te kunnen bieden. Dat vergt iets meer tijd dan gedacht. Mocht u ondertussen toch geïnteresseerd zijn in een van de mogelijkheden die wij bieden voor uw thuiswerkende medewerkers of collega’s dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen of gewoon bellen met (+31) 33 299 44 44.